Actueel

9 augustus 2022

Sneller en eenvoudiger legionellabeheer

Voor optimale dienstverlening werken wij samen met LegionellaDossier. Met de offline app van LegionellaDossier heeft u geen omkijken meer naar papieren logboeken. U ontvangt duidelijke instructies voor het uitvoeren van de taken. De app werkt met een bluetooth-thermometer: die zorgt ervoor dat uw metingen altijd nauwkeurig zijn.

LegionellaDossier houdt u op de hoogte met automatische meldingen en herinneringen voor taken. Met de app kunt u taken plannen en toewijzen aan uitvoerders. Op die manier krijgen zij alleen de taken te zien die zij zelf moeten uitvoeren. Automatische meldingen en herinneringen zorgen ervoor dat uitvoerders nooit een taak over het hoofd zien.

Toewijzen
Wanneer een uitvoerder niet in staat is de taak uit te voeren, kan deze aan een ander worden toegewezen. Taken worden automatisch afgemeld in het digitale logboek, zodra ze voltooid zijn. Hierdoor heeft u altijd actuele informatie en weet u precies wat u te doen staat.

Dashboards
Met slimme dashboards bent u altijd op de hoogte van afgeronde taken, normoverschrijdingen en nog veel meer. U kunt hierbij ook data analyseren, trends volgen en uw beheersmaatregelen aan de hand hiervan aanpassen en verbeteren. Hierdoor heeft u 24/7 inzicht in legionellabeheer binnen uw gebouwen.

Op het YouTube-kanaal van LegionellaDossier vindt u heldere instructievideo’s. Neem voor vragen gerust contact met ons op.

"Sneller en eenvoudiger legionellabeheer"

Ronald van Hattem

Img blue footer

Nog niet helder?

Maak een afspraak!

© SchoonH2O

Privacyverklaring
KvK: 85605719
Rekeningnr.: NL19 RABO 0189809701
Ontwerp & realistie: MM