Actueel

28 juni 2022

Ook schoon drinkwater heeft een stille kracht nodig!

De blikvangers adviseren op het gebied van legionellapreventie, zijn gecertificeerd en weten alles over schoon drinkwater. De stille kracht op de achtergrond die de boot varende houdt is een grote onbekende. Tot nu: we stellen graag Louise van Hoften aan u voor!

Louise heeft al een ondersteunend leven in de installatietechniek achter zich. Vragen over leidingen, stromend water of sanitaire voorzieningen hoort ze al jarenlang voorbijkomen: ze weet precies wie die het beste kan beantwoorden. Daarnaast is ze een duizendpoot!

Duizendpoot
“Nou, nou: een duizendpoot… Je kan ook overdrijven!” Bescheiden als ze is, tempert Louise haar rol binnen SchoonH2O. “Ronald van Hattem en Danny Schoonrok weten werkelijk alles van legionellapreventie en blinken uit in goed advies over schoon drinkwater. Maar: ze moeten zich natuurlijk zoveel mogelijk kunnen richten op dat werk. En daarom ondersteun ik hen.”

Correct
Louise: “Ons werk bij SchoonH2O hangt aan elkaar van protocollen en regelgeving. Het is heel belangrijk dat we volledig volgens de regels te werk gaan. De volksgezondheid is immers in het geding wanneer de legionellabacterie om zich heen kan grijpen. Waar Ronald en Danny de analyses en inspecties uitvoeren, zorg ik dat de data die zij verzamelen correct verwerkt wordt. En daarnaast zijn er nog tal van andere administratieve handelingen”

Soepel
“Buiten mijn administratieve werk, zorg ik ook dat op het gebied van HR en pr SchoonH2O soepel functioneert”, vervolgt Louise. “Ik denk bijvoorbeeld mee over de onderwerpen die we als actualiteit op onze website plaatsen. Social media zijn natuurlijk ook heel erg belangrijk tegenwoordig! En wanneer we een vacature plaatsen, ben ik degene die de tekst opstelt. Op deze manier vullen we elkaar heel goed aan: we zijn een complementair team!”

Tijd 
Louise woont met haar vriend in IJsselstein. “We hebben lang in een appartement gewoond, maar inmiddels wonen we in een ‘echt’ huis. We houden allebei erg van wintersport en reizen: afgelopen winter zijn we weer naar Canada geweest!

"We vullen elkaar goed aan en zijn een complementair team"

Louise van Hoften 

Img blue footer

Nog niet helder?

Maak een afspraak!

© SchoonH2O

Privacyverklaring
KvK: 85605719
Rekeningnr.: NL19 RABO 0189809701
Ontwerp & realistie: MM