Actueel

21 november 2023

‘Meer dan wet- en regelgeving naleven!’

In de wereld van legionellabestrijding is Jaco Schipper een bekend gezicht, met een schat aan ervaring. Sinds juni bundelt hij zijn krachten met Louise van Hoften en Danny Schoonrok, om samen als 'Team SchoonH2O' nieuwe wegen in te slaan. In dit interview deelt Jaco zijn visie op de doelstellingen van SchoonH2O en zijn rol binnen het groeiende bedrijf.

Groeien als organisatie: niet de grootste, maar de beste
Voor Jaco en het team van SchoonH2O draait groei niet alleen om grootte, maar vooral om kwaliteit. Jaco benadrukt het belang van het opbouwen van sterke relaties en het toevoegen van waarde aan klanten door verder te gaan dan alleen het naleven van wet- en regelgeving. "Adviseren, ondersteunen en meer doen dan verwacht wordt," luidt zijn credo.

SchoonH2O streeft ernaar de beste in de branche te worden door voortdurende ontwikkeling en het volgen van de nieuwste ontwikkelingen in legionellabestrijding. Het bedrijf wil klanten niet alleen voorzien van hoogwaardige diensten, maar ook een gevoel van veiligheid bieden.

Sales: een nieuw avontuur
Met zijn ervaring in legionellabestrijding, waarbij sales zijn hoofdverantwoordelijkheid was, maakte Jaco de overstap van een grote organisatie naar het compacte 'Team SchoonH2O'. Voor hem betekende dit een verandering van 130 collega's naar een team van slechts drie mensen. Een beslissing waar hij geen spijt van heeft: "Het is pionieren, gevarieerd en vol nieuwe uitdagingen. Ik ben heel blij met mijn overgang!"

Naamsbekendheid vergroten: eerste successen
Jaco heeft zich al gericht op het vergroten van de naamsbekendheid van SchoonH2O in de regio. Met inspanningen zoals folders, brochures en brieven beginnen de resultaten al zichtbaar te worden. De interesse groeit, en de eerste grote opdrachten komen eerder dan verwacht. "De bal begint echt te rollen," merkt Jaco op.

Beslisboom: focus op specifieke doelgroepen
Jaco: “Wij richten ons op specifieke doelgroepen. Vastgoedpartijen, zoals eigenaren, corporaties, investeringsmaatschappijen en gemeentes en zorginstellingen. Door mijn vorige werk heb ik een goed netwerk in die branche en dat heeft succes! Ik was heel actief in die branche en ik ken de beslisboom. Ik weet wat belangrijk is voor hen. Als SchoonH2O maken we gebruik van die ervaring en kennis.”

Gevarieerde werkdagen: leuk en professioneel
Jaco's werkdagen zijn allesbehalve eentonig. Van kantoorwerkzaamheden tot het opvolgen van concrete afspraken en veelvuldig contact met potentiële opdrachtgevers, het is een gevarieerde mix van taken. Het team van SchoonH2O wordt omschreven als professioneel en toegewijd, waarbij iedereen actief bijdraagt aan de ontwikkeling van het bedrijf.

Al met al belooft de toekomst van SchoonH2O veel goeds, met Jaco als een waardevolle aanwinst voor het team en een duidelijke focus op groei, kwaliteit en klanttevredenheid.

Wilt u meer weten over onze dienstverlening met betrekking tot legionellapreventie? Neem dan contact met ons op.

“Bij SchoonH2O voel ik mij welkom en gewaardeerd!”

Img blue footer

Nog niet helder?

Maak een afspraak!

© SchoonH2O

Privacyverklaring
KvK: 85605719
Rekeningnr.: NL19 RABO 0189809701
Ontwerp & realistie: MM