Actueel

10 Januari 2023

Terugblik op 2022

2022 ligt alweer achter ons: een goed moment om terug te kijken op het afgelopen jaar. Wanneer je terugblikt, besef je pas goed wat er allemaal is gebeurd en wat je hebt bereikt. En ik kan melden dat we met schoonH2O veel hebben meegemaakt! Er is veel gebeurd, veel veranderd en vooral ook veel bereikt!

Danny Schoonrok vertelt in deze blog over een aantal hoogtepunten van SchoonH2O in het ‘geboortejaar’ 2022.

Legionellapreventie en kwalitatief goed drinkwater
In de eerste maanden van 2022 werd SchoonH2O opgericht. Met onze complete dienstverlening willen wij het werk op het gebied van legionellapreventie en kwalitatief goed drinkwater uit handen van onze opdrachtgevers nemen. We houden van aanpakken, efficiënt en inzichtelijk werken. Dat hebben wij afgelopen jaar in al onze opdrachten helder en duidelijk naar voren laten komen!

Mooie opdrachten en certificeringen
Wij mochten mooie opdrachten uitvoeren. Onder andere bij noodopvangen voor Oekraïense vluchtelingen, campings, B&B’s en verschillende Nederlandse gemeentes. Daarnaast hebben wij ons gericht op het behalen van de nodige certificeringen, zoals de BRL6010:2018 Nationale beoordelingsrichtlijn legionellapreventie-advies in collectieve leidingwaterinstallaties’, VCA** ‘de Veiligheid, gezondheid en milieu Checklist Aannemers’ en ISO 9001 voor kwaliteitsmanagement.

Kwaliteit en inspirerende ontmoetingen
Het afgelopen jaar was goed gevuld met mooie opdrachten en we merkten dat nieuwe opdrachtgevers ons moeiteloos wisten te vinden. Dat is voor ons een teken dat de kwaliteit die wij leveren erg gewaardeerd wordt. Wat we verder ontzettend leuk vinden, zijn alle inspirerende ontmoetingen met onze opdrachtgevers, leveranciers en collega’s! Na de online ontmoetingen als gevolg van de coronaperikelen in het begin van 2022, hebben we gelukkig iedereen in het afgelopen jaar ook persoonlijk mogen ontmoeten. Ook voor dit jaar staan nieuwe ontmoetingen op de planning!

Nieuwe kansen, goede voornemens
Hallo 2023: dit jaar worden wij alweer één jaar! Het is ons doel te groeien. In opdrachten én met nieuwe collega’s. Bovendien willen wij onze processen nog efficiënter inrichten, zodat wij ‘helder’ blijven communiceren. Wij hopen u ook dit jaar weer te mogen ontzorgen met onze complete dienstverlening op het gebied van legionellapreventie en kwalitatief goed drinkwater.

 Wilt u meer informatie over onze dienstverlening? Bekijk dan onze diensten of neem contact met ons op.

"We kijken er naar uit om u ook in 2023 weer te ontmoeten!"

Danny schoonrok

Img blue footer

Nog niet helder?

Maak een afspraak!

© SchoonH2O

Privacyverklaring
KvK: 85605719
Rekeningnr.: NL19 RABO 0189809701
Ontwerp & realistie: MM