Actueel

30 augustus 2022

Veilig op vakantie naar B&B’s & campings

Om ervoor te zorgen dat iedereen deze zomer veilig op vakantie kon, hebben wij in de periode voor de zomer veel projecten mogen uitvoeren op Nederlandse campings en B&B’s. We vinden het verhelderend u concrete voorbeelden van deze werkzaamheden te geven.

Daarom een overzicht van projecten die we deze zomerperiode hebben uitgevoerd op campings en bij verschillende B&B’s.

Oetdoor
Camping Oetdoor is dé Scandinavië Experience in de Achterhoek: een plek waar ‘de deur altijd los staat…’ Unieke overnachtingen in een Scandinavisch ingerichte tipi-tent! In Haarlo hebben we een risicoanalyse en beheersplan opgesteld. Vervolgens hebben we watermonstername, keerklepcontrole en boilerreiniging uitgevoerd. We hebben de eigenaren ontzorgd met actieve ondersteuning.

De Heibloem
Op camping De Heibloem in het Brabantse Baarschot hebben we ook complete ondersteuning geboden. Behalve het opstellen van de risicoanalyse en beheersplan, hebben we watermonstername en keerklepcontrole gedaan. De camping biedt ruimte aan 25 comfortplaatsen op een gezellig ingericht kampeerterrein. De plaatsen zijn voorzien van een watertappunt met wasbak en er is een rioolaansluiting.

Hartewens
De eigenaren van B&B de Hartewens in Zuidland, op Voorne-Putten, benaderden ons met het verzoek een risicoanalyse en beheersplan op te stellen. Daar hebben we vervolg aangegeven door watermonstername uit te voeren. Vervolgens hebben we ook de installatietekeningen een update gegeven. Zoals u ziet hebben we bij deze Bed & Breakfast met drie luxe kamers in een eigen thema ook weer volledige ondersteuning geboden en de eigenaren ontzorgd.

Dankzij onze inventarisatie en ondersteuning is de drinkwaterveiligheid voor de eigenaren gewaarborgd! Wilt u ook ondersteund en ontzorgd worden? Wanneer u contact met ons opneemt bekijken we samen welke dienstverlening het beste bij uw situatie past.

"Dankzij onze inventarisatie en ondersteuning is de drinkwaterveiligheid voor de eigenaren gewaarborgd!"

Danny Schoonrok

Img blue footer

Nog niet helder?

Maak een afspraak!

© SchoonH2O

Privacyverklaring
KvK: 85605719
Rekeningnr.: NL19 RABO 0189809701
Ontwerp & realistie: MM