Actueel

24 oktober 2023

Villa Augustus: een betoverende locatie in Dordrecht

Villa Augustus is een bijzondere locatie in Dordrecht. Gevestigd in een prachtig gerenoveerd voormalig waterpompstation, biedt het terrein van Villa Augustus een oase van rust. Omringd door weelderige tuinen en grenzend aan de schilderachtige rivier het Wantij.

Op deze unieke plek worden natuur, cultuur en culinaire hoogstandjes gecombineerd. Daardoor beleven gasten een onvergetelijke ervaring!

Weelderige tuinen
Bij aankomst in Villa Augustus worden bezoekers verwelkomd door de indrukwekkende architectuur van het gerestaureerde pompstation. Gasten kunnen ontspannen in de stijlvolle kamers van het hotel. Ze genieten van heerlijke gerechten in het restaurant dat verse, biologische ingrediënten uit de eigen moestuin gebruikt. Of ze wandelen door de weelderige tuinen en langs de serene waterpartijen.

Effectief legionellapreventiesysteem
Voor Villa Augustus is het waarborgen van de gezondheid en veiligheid van hun gasten van het grootste belang. Daarom hebben ze SchoonH2O ingeschakeld hen te helpen bij het implementeren van een effectief legionellapreventiesysteem. In samenwerking met Holland Water hebben we een koper-zilver systeem geïnstalleerd. Dat gaat op een intelligente manier de groei van legionellabacteriën in het water tegen. Dit systeem zorgt dat het water in heel de drinkwaterinstallatie veilig en gezond is. Daardoor kunnen de gasten met een gerust hart genieten van hun verblijf bij Villa Augustus.

Gedetailleerd beheersplan
Onze rol bij Villa Augustus bestond uit het uitvoeren van een grondige risicoanalyse en het opstellen van een gedetailleerd beheersplan. We hebben de drinkwaterleiding zorgvuldig geïnspecteerd en alle relevante tappunten binnen de verschillende gebouwen onderzocht. Op basis van deze beoordeling hebben we de risicoanalyse opgesteld en de nodige aanpassingen aan de installatie uitgevoerd. Daarnaast hebben we Villa Augustus voorzien van richtlijnen voor het juiste beheer van de installatie, zoals het regelmatig spoelen van tappunten, temperatuurmetingen en het reinigen van douchekoppen en perlators.

Unieke behoeften
Bij SchoonH2O begrijpen we dat elk bedrijf unieke behoeften heeft op het gebied van legionellapreventie. Als u geïnteresseerd bent in het waarborgen van de gezondheid en veiligheid van uw gasten, staan wij klaar om u te helpen. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij legionellapreventie op maat kunnen bieden voor uw bedrijf.

Voor Villa Augustus is het waarborgen van de gezondheid en veiligheid van hun gasten van het grootste belang. 

Img blue footer

Nog niet helder?

Maak een afspraak!

© SchoonH2O

Privacyverklaring
KvK: 85605719
Rekeningnr.: NL19 RABO 0189809701
Ontwerp & realistie: MM