Actueel

1 mei 2024

LegionellaDossier is geavanceerde oplossing

In de hedendaagse wereld, waarin gezondheid en veiligheid steeds belangrijker worden, is het waarborgen van schoon drinkwater een prioriteit die niet over het hoofd gezien mag worden. Legionella, een bacterie die gedijt in water, kan ernstige gezondheidsrisico's met zich meebrengen wanneer het niet adequaat wordt beheerd.

 Gelukkig biedt technologie ons nu geavanceerde oplossingen deze bedreiging het hoofd te bieden.

Baanbrekend
Eén van deze baanbrekende oplossingen is te vinden op www.legionelladossier.nl, een platform dat zich richt op het beheer van legionellarisico's en het waarborgen van veilig drinkwater. Bij SchoonH2O zijn we verheugd om dit platform aan te prijzen, omdat het behalve een effectieve manier biedt de legionellarisico’s te beheren, ook opdrachtgevers ondersteunt bij het handhaven van de hoogste normen op het gebied van drinkwaterveiligheid.

Uitgebreide functionaliteiten
Hoe kan LegionellaDossier worden toegepast bij opdrachtgevers? Het antwoord ligt in de uitgebreide functionaliteiten die het platform biedt:

  • Centraal Beheer van legionelladossiers: het platform stelt opdrachtgevers in staat al hun legionelladossiers op één centrale locatie te beheren. Dit maakt het eenvoudiger de nodige informatie te raadplegen en bij te werken, waardoor het proces van risicobeoordeling en -beheer efficiënter wordt.

  • Automatische waarschuwingen en herinneringen: legionelladossier.nl voorziet opdrachtgevers van automatische waarschuwingen en herinneringen voor belangrijke taken. Zoals het uitvoeren van controles en het bijwerken van documentatie. Hierdoor wordt de naleving van de wet- en regelgeving bevorderd en worden potentiële risico’s tijdig geïdentificeerd.

  • Realtime monitoring van waterkwaliteit: met behulp van geavanceerde sensoren en meetapparatuur, kan legionelladossier.nl opdrachtgevers voorzien van realtime-informatie over de waterkwaliteit. Dit stelt hen in staat snel in te grijpen bij afwijkingen en mogelijke risico’s te beperken.

Clip’R
Hoe kan de Clip’R van toegevoegde waarde zijn in combinatie met www.legionelladossier.nl? De Clip’R, ontwikkeld door LegionellaDossier, is een innovatief apparaat dat helpt bij het monitoren van de temperatuur van het water. Door de integratie van de Clip’R met Legionelladossier.nl, kunnen opdrachtgevers profiteren van een allesomvattende benadering van legionellapreventie. Daarbij wordt realtime-monitoring gecombineerd met proactieve maatregelen.

Krachtig duo
Kortom, www.legionelladossier.nl met hun Clip’R vormen samen een krachtig duo in de strijd tegen legionella en het waarborgen van veilig drinkwater. Als voorstanders van waterveiligheid moedigen wij opdrachtgevers aan gebruik te maken van deze geavanceerde technologieën om de gezondheid en veiligheid van hun werkomgeving te waarborgen.

Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Een allesomvattende benadering van legionellapreventie!

Img blue footer

Nog niet helder?

Maak een afspraak!

© SchoonH2O

Privacyverklaring
KvK: 85605719
Rekeningnr.: NL19 RABO 0189809701
Ontwerp & realistie: MM