Begeleiding & beheersplan

Beheersmaatregelen

Beheersmaatregelen worden vaak door uw eigen personeel op locatie uitgevoerd waardoor zij andere taken niet uit kunnen voeren. Enkele voorbeelden van beheersmaatregelen zijn leidingen doorspoelen of temperatuurmetingen van koud- en warm water. Wij kunnen u ontzorgen van alle beheersmaatregelen voor legionella en iedere gewenste beheerstaak voor u uit handen nemen. Zo kunt u zich weer focussen op hetgeen wat voor u belangrijk is!
 

Beheersmaatregelen legionella

Het onderhouden van de drinkwaterinstallatie is van extreem belang voor de gezondheid van uw pandgebruikers. U doet er daarom verstandig aan de beheersmaatregelen voor legionella en andere ongewenste bactierën uit te besteden aan een drinkwaterhygiëne specialist. Deze beheersmaatregelen kunnen betrekking hebben op diverse aspecten van de drinkwaterinstallatie. Denk hierbij bijvoorbeeld aan:

 

  • Wekelijks spoelen van tappunten met verbruik <1x per week
  • Temperatuurmetingen koud- en warm water
  • Controleren instelling temperatuur boilers en mengventielen
  • Etc.

Bovenstaande taken dienen kwalitatief goed en veilig uitgevoerd te worden. SchoonH2O heeft ruime ervaring in de installatietechniek en legionellapreventie. Wij bieden een complete dienstverlening aan op het gebied van legionellabeheersing waarbij we een efficiënte, inzichtelijke en proactieve aanpak hanteren.
 

Online LegionellaDossier

Onze medewerkers maken gebruik van ons online legionellaDossier. In dit online dossier is het mogelijk om zowel de risicoanalyse en het beheersplan, tekeningen, logboeken en overige documenten actueel te houden. Tijdens het spoelen worden tijdstip, datum en temperatuur gelogd middels een bluetooth thermometer. Bij temperatuuroverschrijdingen krijgt u of uw contactpersoon bij SchoonH2O per e-mail bericht dat er iets niet in orde is.  Zo blijft u altijd up-to-date van eventuele ongewenste zaken.

Beheersmaatregelen legionella
Img blue footer

Nog niet helder?

Maak een afspraak!

© SchoonH2O

Privacyverklaring
KvK: 85605719
Rekeningnr.: NL19 RABO 0189809701
Ontwerp & realistie: MM